Mijn nieuwe huis

Private lease

Ik heb net een nieuw huis gekocht, dus een nieuwe auto zat er voor mij even niet in. Dit was voor mij de perfecte oplossing. Wil je je oude auto vervangen en heb je niet het budget hiervoor? Kies voor Private lease.

Op rosfinance.nl kun je naar de voorwaarden informeren vervolgens een keuze maken die het beste voor jou is. Een auto hebben is noodzakelijk, het brengt je snel van punt A naar punt B zonder zorgen.

Een auto kan je beste vriend zijn ,maar als er iemand achter de stuur zit die niet gepast rijdt kan het ook gevaarlijk zijn. Ook heb je verschillende soorten auto’s ,afhankelijk van je wensen kun je op zoek gaan naar een kleinere of grotere auto. Als je van een klein bedrag moet rondkomen maandelijks is het verstandig om op zoek te gaan naar een auto met een klein verbruik. Ook kan de prijs van een auto oplopen afhankelijk van de gewenste opties. Het jaar van de auto speelt ook een belangrijke rol in de prijs. Indien je een auto koopt van een oudere jaartal zul je goedkoper uitkomen,dan als je een nieuwe auto koopt.

Als je een groot gezin hebt met veel kinderen kun je misschien het beste kiezen voor een grotere auto zoals een SUV ,met een dakdrager voor als jullie samen op vakantie gaan en ruime achterbak voor de koffers. Indien je single bent en alleen in het weekend de auto pakt,kun je makkelijk een smart forto kopen en je zult plezier ervaren voor weinig geld en ook voor het milieu zal het wonderen doen.

Je kunt ook je auto een persoonlijke touch geven door een speciale geurtje te kopen voor in de auto.

Meestal heb je hier speciaalzaken voor die dit soort geurtjes verkopen ,zoals Rituals ,maar je kunt ook gewoon in de benzinestation een standaard geurtje kopen.

Dakisolatie

In mijn nieuwe huis moest mijn dak natuurlijk geïsoleerd worden.  Je kunt je dak isoleren kan met verschillende materialen. Het materiaal waar je voor gaat zal invloed hebben op de prijs van de isolatiewerken. Om een goed beeld te krijgen van wat het precies kan kosten en overige informatie over dakisolatie kun je vinden op schotgroepisolatie.nl

Een mooi huis is ook een sfeervolle huis. Een paar manieren om je huis op te vrolijken en sfeer te creëren kun je hieronder vinden;

-leuke en vrolijke geurkaarsen

-gekleurde kussentjes van zachte fleece materiaal

-leuke lamp met warme licht

-geurstokjes en leuke bloemen

-een aquarium met vissen kan ook voor sfeer zorgen

-een leuke vloerkleed die goed past bij je interieur

-een mooie salontafel of nachtkastje

Dit zijn een paar tips van mijn vrouw waarmee je een cosy sfeer kunt creëren in je huis. Natuurlijk helpt het ook als je mooi de tafel dekt en je vrienden en familie laat langskomen. Uiteindelijk als je woning helemaal klaar is kun je beginnen met verzamelen van sfeervolle momenten samen met familie en vrienden.

 

Rc-waarde

Woning isolatie een maatregel die in anno 2017 vaak wordt toegepast om de energierekening te verlagen en meer comfort te creëren in de woning. Isolatie is er in alle vormen en maten en kan op verschillende plaatsen in de woning worden aangebracht. De maatregelen die het meeste worden uitgevoerd zijn dak, vloer- bodem en spouwmuurisolatie.

De verschillende isolatie maatregelen zorgen alle voor een besparing op de energierekening en een verhoging van het wooncomfort althans als je kiest voor een isolatie product met een hoge isolatie waarde ook wel RC- waarde genoemd. De isolatie waarde van het product geeft namelijk aan hoe goed het product isoleert en dus hoe goed het product werkt.

Producten met een RC- waarde zijn vaak de goedkopere producten. Deze producten zorgen voor een minimale isolatie en dus ook voor een kleinere besparing dan vergelijkbare producten met een hoge RC- waarde.

Naast de RC- waarde bestaat er ook RD- waarde. De RD- waarde geeft het isolerend vermogen van enkel en alleen het product aan. Omdat het product altijd in een constructie wordt aangebracht is de RC- waarde de waarde waarover gepraat wordt in de offertes of gesprekken met een isolatieproduct. De RC- waarde geeft namelijk de isolerend vermogen aan van de gehele constructie. De RC- waarde is per woning, maatregel en isolatie product dus verschillend.

Er zijn richtlijnen en eisen waar isolatie aan moet voldoen dit om te voorkomen dat je een slecht isolatiemateriaal krijgt aangeboden en de woningen anno 2017 ook qua isolatie moeten voldoen aan strengere eisen dan een aantal jaar geleden. Voor vloerisolatie is de minimale RC- waarde 3,5 m2K/W, voor muurisolatie is dit 4,5 m2K/W en voor dakisolatie zelfs 6,0 m2K/W.

Om ‘goedkoop is duurkoop’ te voorkomen is het raadzaam bij het isolatiebedrijf na te vragen welke isolatie waarde de isolatie heeft. Een van de beste bedrijven op het gebied van isolatie is Schotgroepisolatie. Zo voorkom je dat je voor problemen komt te staan.